Boganmeldelser

For lærere, som arbejder med at lade børnene skrive anmeldelser, har vi her på Bølle-Bob hjemmesiden gjort det muligt at overføre disse anmeldelser, så de kan læses af andre. Under menuen "Aktiviteter" er der et punkt, der hedder "Børn anmelder", og her kan barnet skrive navn og skole og derefter kopiere sin anmeldelse ind i feltet "anmeldelse".

For at gøre brugen enkel, har vi ikke indført password til denne funktion. Det har den fordel, at barnet uden videre kan gå ind på hjemmesiden og skrive sin anmeldelse, men det betyder også, at man ikke kan vende tilbage senere og rette eller skrive mere til. Når barnet har klikket på "send", kan anmeldelsen ikke ændres. Tanken er, at barnet skriver sin anmeldelse i et skriveprogram, hvor der kan arbejdes med den i flere omgange, og først når den er færdig, kopieres teksten over på hjemmesiden.

Men barnet kan altså også skrive sin anmeldelse direkte ind på hjemmesiden. I så fald skal den bare skrives færdig i én arbejdsgang.

Manglen på password betyder også, at barnets anmeldelse skal godkendes af webmasteren før den kan læses på hjemmesiden. Der er naturligvis ikke tale om nogen form for censur, men godkendelsen er nødvendig af hensyn til de tusindvis af spams som altid forpester åbne hjemmesider af denne slags.

Hop til "Skriv en boganmeldelse".

© Gunnar Geertsen og Forlaget BØDKER - Torpsgade 13 - 7000 Fredericia - Tlf. 75 56 87 88